Werkwijze Zwangerschapreportage

bij Zwangerfoto

"Uw Verwachting Waard"

1.

Jullie vinden mijn werk leuk

Spreekt mijn werk je aan en wil je je zwangerschap ook op de Zwangerfoto manier vastleggen, dan nodig ik jullie graag uit voor een fotoreportage in onze studio (of indien gewenst bij jullie thuis). Je kunt een afspraak maken via het Boek Ons menu of d.m.v. de contactformulieren onder aan de pagina's. Op de tarieven pagina zijn alle beschikbare reportages met hun bijbehorende prijzen terug te vinden.

2.

Fotosessie

Voordat de fotoreportage begint bespreken we welke foto’s jullie mooi vinden, en of het mogelijk is om deze te maken binnen de door jullie gekozen tijd en eventueel meegebrachte kleding.

3.

Betaling

Na de fotoreportage kunt u contant of via internet bankieren betalen.

4.

Preview gallery

Jullie ontvangen binnen vier werkdagen een preview gallery met de definitieve selectie van jullie bestanden. Deze bestanden zijn nog niet geretoucheerd / bewerkt. Uit deze bestanden mogen jullie het aantal foto’s uitkiezen die bij jullie gekozen pakket hoort, zodat deze bewerkt gaan worden.

 

5.

Persoonlijke gallery

De bewerkte beelden geplaatst in jullie persoonlijke (beveiligde) online gallery zodat jullie thuis in alle rust de mooiste foto’s kunnen selecteren voor afdrukken. Tevens kunnen jullie hier de hoge resolutie bestanden downloaden.

 

6.

Afdrukken bestellen

Nu kunnen jullie uit jullie online gallery een keuze maken.
Via e-mail kunnen jullie aangeven welke foto’s in welk formaat afgedrukt moeten gaan worden.